If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Почистване на дроселовата клапа и смяна на МПХ ... това решава проблема!
прочети цялата тема и ще видиш че не винаги решава проблема.
Бях споменал че сум чел някъде че може да се дължи на износване на оста на дросела което е неличимо.
Почистване на дроселовата клапа и смяна на МПХ ... това решава проблема!
прочети цялата тема и ще видиш че не винаги решава проблема.
Бях споменал че сум чел някъде че може да се дължи на износване на оста на дросела което е неличимо.
Да пръсках но само края от към сензора другия край нещо много наврян в един кабелен сноп и се отказах. Махнах акумолатора за 1 ч после го сложих дадох на контакт и държах около15 мин така да се адаптира сама клапата уж. но после като карах и освободих по инерция ми угасна кошницата. После минах оше около 50-70 км нарочно я пусках по инерция и гледам оборотомера аха да мръдне в 80 % от случаите като освободя от скорост изобщо не мърда стрелката а в осталите случаи варира между 700-1000. Е не мога да го разбера тоя макарон.
А относно изказването на колегата че се оправяло с прибавка много здраве, карам със Еко супер 100 с добавка за октаново число която се скага по 1 г/л а аз слагам 2г/л и още едни салтанати и пак не се оправя ЕБАХ му.
Чудо с тия обороти. Все още се държи и не ми гасне, даже от време на време за разнообразие си държи много коректно оборотите на едно място, ама това след като я покарам малко по пъргаво. Забелязвам, че първото заклащане на оборотите е най-голямо и след това я се заклати я не. Понякога пък в движение не ги клати като спра съжсем леки4ко се менят. Алтава работа .
Като споменах бързо каране та да питам. Имам чувството, че като премина 180 км/ч и ускорението ми става бавно. Имах насрещен наклон. По надолнище и равно не ми се отдава да се засиля хубаво щото все нещо се пречка по шосето. Нкакви впечатления някой да има?
Нормално е да се набира по трудно там все пак въздушното съпротивление е доста голямо при тези скорости, но не е нормално да спре да се набирасъвсем ако можеш да сравниш с някой. И все пак не забравяй че има 4-та предавка ня нея се постигат по лесно тези киломерти че даже изключва малко над 190
Comment